Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ammerse Ontmoetings Brunch (AOB)

8 oktober | 12:30 - 14:00

De brunch is een laagdrempelige manier om iets over het christelijk geloof te horen. Tijdens de brunch wordt er een Bijbelverhaal verteld. We zingen liederen en eten heerlijke soep met broodjes. Tijdens het eten is er volop ruimte om met elkaar te praten.

We laten eens een trouwe bezoekster aan het woord… “ Ik ben veel alleen en hou juist van contacten. Naar de kerk ga ik niet. Dit hou ik niet vol. Daarom luister ik naar de kerktelefoon. Op de brunch kun je je meer uiten dan in een kerkdienst. De verhalen uit de Bijbel vind ik erg mooi. Ook zingen we altijd drie liederen, daar hou ik erg veel van. Juist de mix van serieus en gezellig met elkaar zijn is heel fijn. Er zijn mensen van verschillende achtergronden die iets van God willen horen. Door de brunch voel je je meer verbonden met God en met elkaar. We bidden met elkaar en denken daarbij aan de medemensen. Iedereen mag wat aandragen voor het gebed. Ik zou anderen zeker aanraden om ook eens te komen”.

De AOB wordt gehouden in de Eben-Haëzerschool, Irenestraat 140. Het is eens in de maand op een zondag van 12:30 uur tot 14:00 uur.

Gegevens

Datum:
8 oktober
Tijd:
12:30 - 14:00
Evenement Categorie:

Locatie

Eben-Haëzerschool
Irenestraat 140
Groot-Ammers, 2964BL

Gegevens

Datum:
8 oktober
Tijd:
12:30 - 14:00
Evenement Categorie:

Locatie

Eben-Haëzerschool
Irenestraat 140
Groot-Ammers, 2964BL